Peuteropvang

Peuteropvang De Tierlantijn

In de Tierlantijn biedt onze peuteropvang ruimte aan twee levendige groepen: Boekenwurm en Knots. Deze omgeving is speciaal ontworpen om peuters een stimulerende plek te bieden waar ze kunnen spelen, leren en nieuwe vriendschappen kunnen sluiten. In een zorgvuldig gestructureerde omgeving worden peuters aangemoedigd om op een speelse wijze hun ontwikkeling te bevorderen.

Bij ons krijgen peuters de kans om hun nieuwsgierigheid te verkennen, creativiteit te ontplooien en sociale vaardigheden te ontwikkelen. De omgeving is doordacht vormgegeven om een gebalanceerde mix van vrij spel en geleide activiteiten te bieden, waardoor peuters zich op natuurlijke wijze kunnen ontplooien.

In deze peuteropvang draait het niet alleen om het faciliteren van educatieve momenten, maar ook om het creëren van een warme, ondersteunende sfeer. Onze professionele begeleiders begrijpen dat de peuterjaren cruciaal zijn voor de vroege ontwikkeling, en ze zetten zich in om elk kind individueel te ondersteunen. Door een combinatie van gestructureerde activiteiten, spel en sociale interactie wordt elke dag in de Tierlantijn een waardevolle stap in de ontwikkeling van onze peuters.

 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag
08.30 tot 12.30 uur

Bekijk hier het GGD rapport

LRK nummer: 718 167 430

Vragen of aanmelden

Heeft u vragen of interesse in peuteropvang bij de Tierlantijn? Dan kunt u contact opnemen met de afdeling Kindplanning en Plaatsing via de telefoon (keuzemenu 1) of e-mail.