Kinderdagverblijf

KDV De Tierlantijn

In de Tierlantijn bevinden zich een veelzijdig kinderdagverblijf en twee peuteropvanggroepen, die samen een warme en stimulerende omgeving creëren. Het kinderdagverblijf omvat maar liefst zeven groepen, met elk een unieke benadering om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van verschillende leeftijdsgroepen.

Kinderdagverblijf
De twee babygroepen, Ibbeltje en Pluis, zijn toegewijd aan de zorg en ontwikkeling van de allerkleinsten. Hier krijgen baby's alle aandacht en liefde die ze nodig hebben in hun eerste levensfase. De ervaren medewerkers van deze groepen staan klaar om de kleintjes te ondersteunen in hun groei en ontdekking van de wereld om hen heen.

Voor peuters van 2 tot 4 jaar biedt het kinderdagverblijf twee levendige groepen: Abeltje en Hagedis. Elke groep heeft een uniek karakter en biedt een speelse omgeving waarin kinderen kunnen leren, ontdekken en sociale vaardigheden kunnen ontwikkelen. De professionele pedagogische medewerkers zorgen ervoor dat de kleintjes zich veilig en geborgen voelen, terwijl ze worden gestimuleerd om hun nieuwsgierigheid te volgen.

Naast deze groepen biedt het kinderdagverblijf ook de flexibele opvanggroep Pippeloentje. Deze groep is ontworpen om ouders de mogelijkheid te geven hun kinderen op wisselende dagen op te vangen, waardoor het kinderdagverblijf aansluit bij de diverse behoeften van gezinnen.

 

Contact groepen

Abeltje

Duizeltje

Hagedis

Ibbeltje

Minoes

Pippeloentje

Pluis


Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag
07.30 tot 18.30 uur

Bekijk hier het GGD rapport

LRK nummer: 718 167 430

Vragen of aanmelden

Heeft u vragen of interesse in kinderdagopvang bij de Tierlantijn? Dan kunt u contact opnemen met de afdeling Kindplanning en Plaatsing via de telefoon (keuzemenu 1) of e-mail.