IKC Mayerslot

Samen met basisschool De Koolvlet, KDV De Tierlantijn en BSO Krullevaar bevinden wij ons momenteel in een ontwikkelingsfase voor de oprichting van een Integraal Kindcentrum (IKC) in de wijk Mayerslot. Vanaf september 2023 zullen wij alle betrokkenen uitgebreid informeren over de voortgang van dit project en onze gedeelde visie voor het nieuwe IKC, waar opvang en onderwijs samenkomen.

In IKC Mayerslot streven we naar een naadloze integratie van opvang en onderwijs. Samen met De Koolvlet, De Tierlantijn en De Krullevaar werken we aan een stimulerende en inclusieve omgeving waar kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen op zowel pedagogisch als educatief gebied.

Onze toewijding aan transparante communicatie wordt weerspiegeld in de regelmatige updates die vanaf september worden verstrekt. Hierin delen we niet alleen de voortgang van de fysieke ontwikkelingen in het Mayerslot-gebouw, maar ook onze filosofie achter het IKC en de manier waarop we van plan zijn om samen te werken ten behoeve van de kinderen en hun families.

We kijken ernaar uit om met alle belanghebbenden samen te werken en te streven naar een inspirerende en veilige leeromgeving voor de kinderen, waarin ze zich volledig kunnen ontplooien. Samen bouwen we aan de toekomst van IKC Mayerslot.