BSO

BSO De Krullevaar & BSO Waaidorp

BSO De Krullevaar
BSO De Krullevaar biedt een warme en stimulerende omgeving voor kinderen na schooltijd. Met 5 BSO-groepen (Bikkels, Flattekatjes, Flattekatjes 4+, Raasdonders en Zaza) die zijn onderverdeeld op basis van leeftijd, zorgt De Krullevaar ervoor dat de activiteiten perfect aansluiten op de behoeften en interesses van de kinderen in elke groep.

In een typische dag bij De Krullevaar kunnen de kinderen genieten van een gevarieerd scala aan activiteiten, vaak gekoppeld aan boeiende thema's. De pedagogisch medewerkers zetten zich in om een stimulerende en veilige omgeving te creëren waarin de kinderen zich kunnen ontwikkelen en plezier kunnen beleven. Wat de BSO uniek maakt, is het feit dat naarmate de kinderen ouder worden, ze actief betrokken worden bij het kiezen van thema's en activiteiten, waardoor een gevoel van eigenaarschap en zelfexpressie wordt bevorderd.

VSO De Krullevaar
Tijdens studiedagen en vakanties biedt De Krullevaar ook de mogelijkheid voor voorschoolse opvang (VSO) vanaf 07.00 uur, wat is inbegrepen bij het reguliere BSO-contract (niet van toepassing bij flexibele opvang). Dit stelt ouders in staat om flexibel gebruik te maken van de opvangmogelijkheden, terwijl hun kinderen genieten van een gevarieerd programma en sociale interactie met leeftijdsgenoten.

Sport en Spel BSO Waaidorp
BSO Waaidorp is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 6 jaar die op zoek zijn naar wat extra uitdaging en variatie in hun naschoolse activiteiten. Bij Waaidorp streven we ernaar zoveel mogelijk tijd in de buitenlucht door te brengen, niet alleen om actief te sporten, maar ook om een verscheidenheid aan spellen te spelen die de creativiteit en sociale interactie stimuleren.

We bieden niet alleen talloze buitenspelmogelijkheden aan, maar ook binnen zijn er volop kansen voor creativiteit en ontspanning. Of het nu gaat om knutselen, lezen, gamen of gewoon even chillen, bij Waaidorp is er ruimte voor elk kind om zijn of haar interesses te verkennen en te genieten van vrije tijd op een manier die het beste bij hen past.

BSO De Krullevaar en BSO Waaidorp combineren?
Wij bieden ouders de flexibiliteit om de activiteiten van BSO De Krullevaar te combineren met die van BSO Waaidorp. U kunt bijvoorbeeld één dag kiezen voor BSO Waaidorp en de rest van de week voor BSO Krullevaar. Zo kunnen ouders een op maat gemaakt programma samenstellen dat perfect past bij de behoeften van hun kind en het gezin.

 

Informatie BSO De Krullevaar

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
14.00 tot 18.30 uur

GGD inspectierapport
LRK nummer: 104 724 766

Informatie BSO Waaidorp

Openingstijden
Ma-, di- en donderdag
14.00 tot 18.30 uur

GGD inspectierapport
LRK nummer: 723 974 433

Contact groepen

Bikkels

Flattekatjes

Flattekatjes 4+

Raasdonders

Zaza

VSO De Krullevaar


Vragen of aanmelden

Heeft u vragen of interesse in BSO De Krullevaar of BSO Waaidorp? Dan kunt u contact opnemen met de afdeling Kindplanning en Plaatsing via de telefoon (keuzemenu 1) of e-mail.