Samen bouwen we aan een solide toekomst van elk kind!

Basisschool de Phoenix, een plek waar we elk kind zien en horen. Onze school, gelegen in het hart van Broek op Langedijk, staat bekend om haar toewijding aan respectvolle relaties en samenwerking met ouders. Bij De Phoenix geloven we sterk in de driehoek van kind, ouder en leerkracht als fundament voor een optimale ontwikkeling.

Wij beloven onze kinderen en hun ouders een veilige en respectvolle omgeving, waarin we niet alleen focussen op een stevige basis op cognitief en sociaal-emotioneel gebied, maar ook op het ontdekken van ieders unieke talenten en kwaliteiten. Ons onderwijs omarmt de principes van het Daltononderwijs en de Kanjertraining, waarbij we kinderen voorzien van vaardigheden die ze hun hele leven kunnen benutten.

Bij De Phoenix kijken we niet alleen, we kijken écht en nemen ieder kind serieus in zijn of haar ontwikkeling. Elke schakel binnen onze schoolgemeenschap is van onschatbare waarde voor het grotere geheel. Voel je welkom om deel uit te maken van onze warme en betrokken schoolfamilie, waar verantwoordelijkheid en samenwerking hand in hand gaan.

Per 1 februari 2024 is De Phoenix locatie Sint Pancras samengevoegd met De Paus Johannesschool en opvang van Allente. Samen vormen zij het nieuwe IKC Het Vogelnest. Voor meer informatie de locatie in Sint Pancras verwijzen wij u naar de site van IKC Het Vogelnest.

 

Daltonschool

Trotse school

Leerrijke school

Openbare school

Veilige school

Nieuws

Agenda